Kanal D - Canlı Yayın HD Kesintisiz izle


Kanal D HD Canlı Yayını Kesintisiz ve Donmadan izle
kanal d Kanal Yıl 1993 Eylül 16 olduğunda ilk test yayına başlayan kanal, Ayhan Şahenk ile Aydın Doğan iş adamlarının yatırımı ile kurulan ulusal olarak yapan kanal d televizyonu, kurulur kurulmaz çok izlenen kanallar arasında kendine yer buldu.İlerleyen yıllarda ortaklıkları biten iş adamları hisselerin %100 oranında Aydın Doğan, aldı ve Doğan Holding bünyesinde çalışmalarına devam etti. Ülkemiz dışında EURO D, olarak kurulan avrupa yayını yurt dışında yaşamakta olan yurttaşlarımız için çalışma yapıyor. Kanal izleyicileri için büyük bir yatırımla Kanal D HD, kanalını kurarak HD olarak yüksek görüntü kalitesiyle dizi, haber, spor, yarışma programlarını yüksek çözünürlüklü yayına gecen kanal hd yayınların internet üzerinden resmi sayfasından takılmadan izlenilmesini sağladı. Kanalın diğer özelliği ise engelsiz yaşam için yaptığı uygulamadır.

Doğan holding e bağlı kanalın kurmuş olduğu bir web siteden engelliler için kanal d televizyonunda yer alan programları görme işitme engelliler için uyarlanarak hizmete sunuldu. Yeni logo değişikliğini 2011 yılında yapan tv kanalının en çok izlenen dizisi ise Poyraz Karayel, olarak ön plana cıkıyor. Kanalın yaptığı başarılı programlar sayesinde reytinglerinden anlaşıyorki kanalın ileriki yıllarda önünün çok açık olduğunu göstermektedir. Kısmetse olur, programı aldığı yüksek reytinglerle kanalın giderek yükselişini hızlandırdı. Ülkemizin insanları kanal d dizilerinden yıllardır yayına devam dizisi Arka Sokaklar canlı, dizisi şuan ülkemizde en çok izlenen ilk üç dizi arasında yer alıyor. 2013 temmuz tarihinde 16:9 standardını yakalayan kanal plazmalar gibi çok yüksek teknolojilerde görüntüsünün çok daha güzel olması 16:9 ekran yayınına geçmiş oldu. Kesintisiz (HLS) akışları canlitv.cz adresinde yer alıyor. En geç saatte başlayan show programı, Beyaz show gece geç saatler olmasına rağmen yüzbinlerce izleyiciyi ekrana kilitleyebiliyor. Reytingleri alt üst eden Beyazıt Öztürk, yıllardır aynı televizyon ekranlarından şovlarına devam ediyor.

Kanal D, mandıra filozofu dizi proramı ile insanlara çok farklı duyguları yaşatmaya devam ediyor. Yemek tarifleri, farklı lezzetlerin kapısını ev hanımlarına açarak vazgeçilmez programları haline geldi. Magazin D, tv programı ile hangi ünlü nerde nasıl ne yaptığını bu programın yayınlandığı anlarda ekranlarınızda oluyor. Her şatta ve aşamada tv izleyicisini düşünen ve ona göre hareket eden Doğan Haber Ajansı, ve Kanal D televizyonu çok zarif ve şık görünüm sunumu ile her zaman beğenilen kanal oldu. Ben Bilmem Eşim Bilir izle, Yarışma programı ilk yayına başladığı zamanlarda İlker Ayrık'ın sunumu ile reytingleri kırmış buna benzer yarışmaların kurulmasına sebeb olmuşdur.

Programın sonlanmasına rağmen kanal eski programlara donmadan akışında yer vermektedir. Yıllardır vazgeçilmeziniz olan Kanal D Ana Haber Bülteni, her akşam olduğunu yeni haberler, ve son dakika bilgileri ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor.Kanal D Canlı izle, Ulusal televizyon kanalı Eylül 1993 yılında kurulan Doğan televizyonu, aradan gecen 23 yıl boyunca doğan holding, bünyesinde yayına devam ediyor. Kanal D HD, Logolu yayına 18 Eylül 2014 tarihe kadar bir tek D-Smart'ta 22. kanal'dan yayın yapmakmış. Diğer hd yayınlarına D-Smart'taki yayınını devam ederek Digiturk 24. kanal, Filbox 12245 H 27500 5/6 frekansında, Türksat 4A 12245 H 27500 5/6 frekansıyla şifresiz olarak yayına başlamıştır. Türksat TKGS 3.kanal, Türksat 4A 12245 H 27500 5/6, frekansı ve Filbox 12245 H 30000 5/6 yayını yanı sıra Tivibu 319. kanal üzerinden yayını bulunuyor. Kanal D, Televizyonu internet üzerinden kanald.com.tr, ve canlı tv, siteleri:, canlitv.cz, adresleri üzerinden kesintisiz yayınları bulunuyor. 2019 Yılı yeni güncellemelerimize tüm hızımızla devam ediyoruz. Canlı izle, hemde hiç kesilmeyen naklen yayın hd izle.