Tv8 - Canlı Yayın HD Kesintisiz izle


Tv8 HD Canlı Yayını Kesintisiz ve Donmadan izle
tv8 Sunduğu yüzlerce tv programları ile Dünyayı gezmiş olan kişi olarak tanıdığımız Acun Ilıcalı bey, biz izleyicileri tv ekranlarından dünyanın dört bir yayınını hem gezdirmiş hemde öğreti bilgiler vererek heryerden haberdar olmamızı sağlamış biri olarak ülkemizde yaşayan herkesin beğenisini kazanmıştır. Memleketi erzurum olan acun bey, 1972 senesinde edirne'de dünyaya geldi. ilköğrenimini adirnede tamamlayan acun bey, lise öğrenimini istanbul'un kadıköy ilçesi, Anadolu lisesinde tamamlamış oldu. Okul dönemlerinde okul dersleriyle ilgilenmeyi değil daha çok gezmeyi ve arkadaşları ile oyunlar oynayıp gırgır yapmayı çok seven bir çocukdu. İstanbul üniversitesi ingilizce öğretmenliğini kazanan acun bey, arkadaşları ile beraber olmak için okulu çok ilmal etmiş ve yedi yılın sonunda üniversiteyi bırakmak zorunda kalmıştır. 19 yaşında Seda Ilıcalı ile 1988 senesinde evlenmiş bu evlilikden Banı isminde bir kızları olmuştur.

      Banu kızlarının doğmasının artından 10 ay geçmiş bu arada trafik kazasında anne ve babasını kaybetmiş olan acun, kızının ağır yaralı olarak kurdulmasının artından zor günler yaşayan acun bey kızının iyileşmesi ile bir nebze mutluluk yaşar ve bir süre sonra eşinden ayrılır. 1994 senesinde Bağdat caddesi üzerinden motorsikleti ile geçirmiş olduğu kazada arkasında bulunan arkadaşını kaybeder ve acun beyin koluna platin takılır. 1995 senesinde ticarete girmek isteyen acun, kotçu dükkanı açmış ve bir süre sonra işler yolunda gitmeyince bu işe son verir.

      Lisans eğitimin artından yine üniversite sınavına girmiş olan acun yine ingilizce öğretmenliğini kazanır ve yine okumaktan vazgecer. İkinci kez evlenen acun beyin ikinci eşi Zeynep Ilıcalı olur ve Leyla ve Yasemin isimlerinde kızları olur. Show Tv mali işler sorumlu müdür İrfan Şahin, futbol bilgine hayran olduğu acun beyi İrfan Yasin ile tanıştırır ve acuna fotbul muhabirliği yolu açılmış olur. Bu alanda çalışmalarına başlar ve kısa zamanda bütün futbolcularla tanışır ve bi anda samimi ortamlar yakalama şansı bulur. Daha sonra Şansal Büyüka gibi futbol devinin yanında kendini bulur. Televole spor programı ile iyice tanınan kişi olur ve dünyayı dolaşmaya başlar.

Acun Medyanın Kurulması

       2005 senesinde acun medyayı kurar ve o yıllarda Survivor, Fear Factor, Var mısın yok musun, Yetenek Sizsiniz, Devler Ligi, Yok Böyle Dans yarışma programlarının hem yapımcısı, hem jürisi, hem program sunuculuğunu yapmıştır. Acun bey, 36 yaşına geldiğinde yaptığı çalışmaların nedicesinde Acun Medya 2005 yılında vergi rekortmenleri arasında kendi bulmuş oldu.

Tv8 kanalının satın alınması

      Muhabir olarak medya alanına giriş yapan acun bey televizyon medyasına 2013 sensinde tv8 kanalını satın alarak dev adım attı. Tv8 televizyonu acun medyaya bağlanmasıyla dev değişiklerde beraberinde gelir. İlk önçe televizyonun logosunu değişerek kanala yeni bir yüz kazandıran şirket yayın akışı formatınıda tamamen değişiklikler yaptı.

Tv8 Yayın Akışında Değişikler

      Kanal akışından haber programları tamamen çıkarılarak kanalın akışının %80'lik kısmını yarışma programları aldı. Kanalın diğer önemli yayınları magazin, canlı yayın spor yayınları yer alıyor. Tamamen eğlençe kanalı formatına gecen kanal her şartta ne olursa olsun yayın akışında değişikliği gitmeyen kanal bir kısım kişiler tarafından tepki ile karşılanmıştır. Fakat eğlençe kanalı olduğunu unutan bazı kişiler haber ve ulusal bazlı kanallar gibi düşündüklerinden hataya düşüyorlar.

Tv8 Yarışma Programları

Tv8 televizyonu ekranların da yayınlanan bütün yarışma programları: Survivor ünlüler ve gönüllüler, Ninja Warrior Türkiye, O Ses       Türkiye, İşte Benim Sitilim, Ütopya, Yetenek Sizsiniz, 1 Alp 3 Çocuk, En Zayıf Halka HD, O Ses Çocuklar gibi yarışmalarla 2019 yılında da son sürat devam eden kanal reytinglere bakıldığında yükselmeye devam eden kanalın Türksat TKGS listesinde de çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Televizyon canlı yayın kanalları canlitv.cz adresinden izlenir.

Tv8 Spor Yayınları

      2019 Bu yıl NBA yayın haklarını satın alan kanal spor alanında da bende varım diyecek gibi görünüyor. Daha önçe Dört büyükler salon turnuvası düzenleyen kanal Türk milli takımının hazırlık maçlarından bazılarınıda yayınlamış kanal futbolla da yakından ilgilenmeye başladı. Tv8 kanalını canlı tv cz, sitemizden hd yayınlarını takip edebilir ve sitenizde sosyal sayfanızda bizleri cevrelerinize tavsiye ederek bizlere destek vermiş olursunuz. Kesintisiz izle, iyi seyirler.
      TV8 Televizyonu, 22 Şubat 1999 tarihli kuruluşu bulunan kanal MNG Medya Grubu, bünyesinde yayına merhaba dedi. 14 Sene aynı grup bünyesinde yayına devam eden kanal yıl 2013 olduğunda ani bir karar vererek yıllarca emek verilen kanalı Acun Medya, şirketine satan şirket medya ayağına son vermiş oldu. Acun Medya, kanalı satın aldıktan sonra kanalın logosunu deşirek devrim yapmış yeni yüzü çok beğeni almıştır. Acun Medya, diğer tarafdan kanalın yayın akışında yapılan değişikliklerle kanalın haber ve spor programları kaldırıldı ve kanalın yayın akışı sadece yarışma ve sohbet programların oluşacak şekilde değişmiştir. Donmadan naklen yayın seyret.