Cnntürk - Canlı Yayın HD Kesintisiz izle


Cnntürk Tv HD Canlı Yayını Kesintisiz ve Donmadan izle
Cnntürk Cnntürk Canlı izle, Televizyon kanalını internetten kesintisiz hd yayını takılmadan olarak canlı tv izle, sitemizden üçretsiz olarak bedava izleyebilirsiniz.. Cnntürk Haber izle Kanalını web siteniz ve sosyal sayfanızda paylaşmayı unutmayın. iyi seyirler.

2010 seneninde tüm CNN televizyonlarında olduğu gibi, yayınına ait logoyu, tekrar sağ alt köşede yayınlamaya başlamıştır. 16:9 yayın formatına ise, 17.09.2012 tarihi itibarı ile geçmiştir. Demirören Holding ile AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ CNN şirketi 12.11.1999 da ortaklık kurarak, bir haber kanalı olan CNN Türk'ü oluşturdular. CNN Türk, Doğan Yayın Holding'in sahip olduğu Eko Tv'ye ait olan karasal yayın frekansı ile yayın hayatına başlamış, ilk yayın yaptığı dönemler itibari ile direk İngilizce ‘den Türkçe'ye çevrilen programlar yayınlamıştır.

Merkezi İstanbul'da bulunan kanalın, en çok ses getiren programları, Oradayım, Bir Yurdum İnsanı ve N1K'dır. Sağ alt köşeye, 1999 ve 2006 seneleri arasında geçmiştir. Formüla 1'i 2005 ve 2008 seneleri arasında, yayın hakkını satın almak sureti ile yayınlamıştır. Karasal yayın frekans aralıklarını 2008 de TNT'ye bırakarak, TV5 kanalına ait olan karasal yayın frekansını satın almak sureti ile, yine çatı antenlerinden yayın yapmaya başlamıştır.

Bunun dışında, TeleDünya, FilBox, KabloTv, Digiturk ve D- Smart üzerinden, yayınlanmaya devam etmektedir. CNN Türk şu anda, yalnızca bir takım şehirler üzerinden karasal yayın yapmaktadır. Son zamanlarda, Cnn Türk Haber Merkezi ve Kanal D Haber olmak üzere yayın yapmaktadır. Cnn Türk sunucuları ve yapımcıları ise, Şirin Payzın, Cüneyt Özdemir, Başak Şengül, Gözde Atasoy, Buket Güler, Büşra Sanay, Ayşenur Arslan, Taha Akyol, Ahmet Hakan'dır..

Cnn Türk ile bu arada yayın yapan, Cnn Türk HD 29.04.2013 te Cnn Türk'ün yüksek çözünürlükte yayın yapan kanalı olarak heyetmiştir. 13.05.2016 tarihi itibari HD logosunu yayından kaldırmıştır. Cnn Türk'ün son zamanlarda yayınlanan programlarının muhtevaları, haber, sohbet, talk show, hayat, ekonomi, eğitim, sıhhat, tartışma, aktüel, spor, güncel ve gezi programlarıdır.

son dakika haberleri, cnn türk canlı izle,canlı haber izle,cnn türk haber kesintisiz izle, cnn türk donmadan izle,canlı izle cnn türk hd izle