Tvnet - Canlı Yayın HD Kesintisiz izle


Tvnet HD Canlı Yayını Kesintisiz ve Donmadan izle
Tvnet Tvnet Haber izle, Televizyon kanalını internetten kesintisiz hd yayını takılmadan olarak canlı tv izle, sitemizden üçretsiz olarak bedava izleyebilirsiniz..

Tvnet Canlı izle Kanalını web siteniz ve sosyal sayfanızda paylaşmayı unutmayın. iyi seyirler. TVNET Televizyonu NET YAYINCILIK SAN. VE TİC.A.Ş. bünyesinde kurulmuş halen bu şirketin yönetiminde haber kanalı olarak hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul merkezli olarak karasal ve uydu, web, mobil yayını yapıyor. Kanala izleyicilerin cep telefonu ile sesli aramalarıyla tvnet canlı izle, tvnet canlı yayın, tvnet naklen HD izle donmadan izleyebiliyorlar.

Kanalın akışında yer alan programlar: Yeni Bir Gün, Parapolitik, Sabah Sporu Gün Ortası, Haber, Gündüz, Akşam Sporu, Makroskop, Uzun Hikaye, Kahve Arası, Tabuta Sığmayanlar, Karşı Karşıya gibi onlarca televizyon programlarıyla Yayın Akışı, 7/24 sürüyor.

Turksat4A HD Frekans: 12213, Symbol Rate: 5833, Fec: 2/3, Polarizasyon: Vertical Turksat4A SD Frekans: 12220, Symbol Rate: 4800, Fec: 5/6, Polarizasyon: Vertical Kablo TV - K5, Digitürk - 39. Kanal, Tivibu - 41. Kanal, D-Smart - 41. Kanal, Teledünya - 64. Kanal, Türkcell TV - 57. Kanal